Verlichting op zonne-energie zijn milieuvriendelijk

Zonne-verlichting is een milieuvriendelijke en goedkope manier om uw tuinen en andere looppaden in uw woning te verbeteren. Ze hebben veel voordelen, zoals lage kosten en lage onderhoud, maar ze hebben ook enkele nadelen. Voordat u uw buitenlandschap met zonne-tuinverlichting verlicht, overweeg dan zorgvuldig de voor- en nadelen van Solar Lighting om bepaalde zonne-energie te maken het juiste type verlichting voor u is. Er zijn veel soorten zonne-energie-verlichting beschikbaar, dus het is de moeite waard om al uw opties te onderzoeken voordat u definitieve koopbeslissingen neemt. Hier zijn enkele van de voor- en nadelen van Solar Garden Lighting voor buitengebruik.

Verlichting op zonne-energie zijn milieuvriendelijk

De Solar tuiverlichting voordelen. Het eerste voordeel van het gebruik van zonnelampjes is hun helderheid. Outdoor Solar Lighting wordt geleverd in een breed scala aan kleuren. Misschien wil je beginnen met wit om een zachte, rustgevende gloed voor je buitenruimtes te bieden. Misschien wil je zwarte of diepe tinten kiezen als je donkerdere delen van je tuin hebt die je wilt accentueren. Sommige verlichtingsopties voor zonne-landschap bieden een indrukwekkend licht niveau voor een fractie van de prijs die u betaalt voor elektriciteit. Dit betekent dat u geld bespaart en helderdere buitenverlichting kunt maken voor uw gehele woning.

Ze zijn eenvoudig te installeren

Vervolgens zult u merken dat de meeste ontwerpen voor zonne-verlichting eenvoudig te installeren zijn, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verborgen bedrading, die een gedoe kan zijn wanneer u klaar bent met het installeren van het licht. Solar Pathway-verlichting biedt het gemak om geen kabels te hebben via uw tuin of langs de zijkant van uw huis. Je plaatst gewoon het zonnelampje waar je het wilt, monteer het op een stevige standaard en laat het om zijn werk te doen. Aangezien het geen stroom van uw huis tekent, zal u niet verrast zijn door het aantal uren zonlicht dat het verbruikt. Je kunt rekenen op voldoende energie om je buitenruimtes te verlichten door minstens de avond.

Het laatste voordeel is dat Solar Garden Lighting slechts een decoratieve optie is.

Solar Garden Lights kunnen ook een praktisch doel dienen, zoals het markeren van uw looppaden en uw tuin markeren voor privacy. Als u bomen in uw tuin heeft, kan Solar Garden Lighting ook dienen als een functioneel accent. Omdat deze lichten niet elektriciteit tekenen, hoeft er geen zorgen te maken over uitval zolang de batterijen vasthouden. Bovendien zijn ze veel gemakkelijker te installeren dan standaard bekabelde lichten. En omdat ze geen energie gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over het oplopen van uw elektrische rekening in het proces.

Solar tuinverlichting nadeel: Solar Lighting heeft echter een groot nadeel. Hoewel het een breed scala aan helderheidsopties biedt, is het afhankelijk van de intensiteit en de kwaliteit van de zon. Als het te bewolkt of stormachtig wordt, zijn je licht misschien niet zo helder. Evenzo, als het erg heet wordt, dan blijft de levensduur van uw batterij niet zo lang duren.

Je hebt wel zonlicht nodig

Om lage lichtverlichting te gebruiken, heb je wel een goed landschap nodig om de hele tuin te verlichten. Het moet groot genoeg zijn om de maximale hoeveelheid zonlicht te laten schijnen op het verlichtingsapparaat. Als je landschapsarchitectuur te klein is, zal je verlichting niet adequaat vermogen krijgen. Evenzo, als uw landschap te lang is, wordt de stroombron gespannen door de extra hoogte. Een goede vuistregel is om je tuin minimaal drie voet groter te maken dan het verlichtingselement zelf. Vanzelfsprekend betekent dit niet altijd dat het toevoeging van meer planten, omdat grotere planten de neiging hebben om de grond te verduren en te interfereren met het ontvangen van voldoende zonlicht.

Voor de beste resultaten met zonnepanelen voor verlichting, moet u zoveel mogelijk van het directe zonlicht richting de zonnepanelen sturen. Als u het paneel en de lampen in direct zonlicht verlaat, dan ontvangt u niet zoveel mogelijk vermogen, en u zult in sommige complicaties komen. Bijvoorbeeld, als er in de weg stenen of takken zijn, dan zal de zon niet rechtstreeks raken en zal door hen gedeeltelijk worden geblokkeerd. Dit betekent dat uw verlichting minder effectief zal zijn en u zult de zonnepanelen verder moeten verplaatsen van waar ze ook een optimaal licht moeten ontvangen. Dit kan een beetje frustratie veroorzaken, omdat veel mensen niet graag ver van hun huis willen lopen.

Om deze reden moet u stappen ondernemen om het zonnepaneel en de lampen of lichten waterdicht te maken. Sluit ze gewoon in een plastic zak of plaats ze in een tank water, die voldoende bescherming zal bieden. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een zonnepaneel om je tuin in de winter te verlichten. Verbind het paneel in een passend geval of bedek het volledig om ervoor te zorgen dat deze adequaat vocht krijgt om waterdicht te blijven.