Bewakingscamera voor buiten kopen

Bewakingscamera voor buiten kopen: alles wat je moet weten

Als je op zoek bent naar een bewakingscamera voor buiten, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om de beste bewakingscamera voor buiten te kopen.

Waarom heb je een bewakingscamera voor buiten nodig?

Een bewakingscamera voor buiten kan je helpen om je eigendommen te beschermen. Het kan een afschrikmiddel zijn voor potentiële inbrekers en het kan je helpen om bewijs te verzamelen als er toch iets gebeurt. Ook kan het je een veiliger gevoel geven als je weet dat er een camera op je huis gericht is.

Soorten bewakingscamera’s voor buiten

Er zijn verschillende soorten bewakingscamera’s voor buiten. Hieronder bespreken we de meest voorkomende:

Bullet camera’s

Een bullet camera is een langwerpige camera die vaak aan een muur bevestigd wordt. Het heeft een slank design en is daardoor niet erg opvallend. Een bullet camera heeft vaak een beperkte kijkhoek, dus je hebt er meerdere nodig als je je hele tuin of oprit wilt bewaken.

Dome camera’s

Een dome camera heeft een bolvormig design en kan aan een muur of plafond bevestigd worden. Het voordeel van een dome camera is dat hij een grotere kijkhoek heeft dan een bullet camera. Ook is een dome camera vaak voorzien van infraroodverlichting, zodat hij ook ’s nachts goed beelden kan maken.

PTZ-camera’s

Een PTZ-camera kan bewegen en zoomen, waardoor je een groter gebied kunt bewaken. Je kunt de camera op afstand bedienen en zo inzoomen op een bepaald punt als dat nodig is. PTZ-camera’s zijn vaak wat duurder dan andere bewakingscamera’s.

Draadloze camera’s

Een draadloze camera is gemakkelijk te installeren omdat je geen kabels hoeft te trekken. Je kunt de camera vaak via wifi verbinden met je smartphone of computer. Meer informatie over een beveiligingscamera voor buiten nodig?  Een beveiligingscamera’s voor buiten bestellen kan online in onze webshop, maar het is ook mogelijk in één van onze winkels langs te komen. Hier kunt u de camera’s voor buiten werkend zien en eventueel gelijk kopen. We geven u graag vrijblijvend advies welke camera voor buiten in uw situatie het beste zal werken.

Geplaatst in: Page